måndag 29 september 2008

Reflections

Oktoberfest igår, det hanns med att både bli full, bakfull och full igen på samma dag. Jag och Gustaf avslutade dagen med att steka (braten) på den lokala sportsbaren. Förhoppningen var att där kunna se Milan vs Inter (1-0) men det blev inget med det. Däremot satt vi och snackade skit med tre gubbar som spelade poker. Naturligvis bara på tyska, och även om det inte flyter så mycket, så når man någon slags försåelse. Vi lyckades t.ex förklara att Lillehammer inte ligger i Finland utan i Norge. Det var tydligen en av dem som en gång hade varit i Lillehammer i Finland där de hade OS. Det gick bara inte riktigt ihop. När vi väl kom hem så låg allas våran favorit grek (Simones pojkvän?) och sov i soffan i köket. Den snubben är inte helt normal och kanske inte helt ren heller men hälsar i alla fall trevligt. Simone flyttar imorgon, det ska blir rätt skönt då toapappers konsumtionen kanske kan återgå till normal, och inte 10 ggr högre än normalt som det är nu. Dessutom blir vi av med Greken, det är dock något negativt att ytterligare en tysktalande försvinner från boendet.

Vårat badrum får ibland en mindre trevligt stank, börjar nästan hända lite för ofta nu. Det kanske är dags att mejla Kisslinger om det snart?

4 kommentarer:

Jonatan sa...

Haha! Det låter ganska suspekt med den där greken =D. Sover på eran soffa och lånar din nyckel. Här i Berlin bor uteliggarna - just - ute...

Rickard sa...

En korrekt benämning på greken kanske vore inneliggare ;)

Anonym sa...

ni märkte oxå av simones toapapperskonsumtion:P skönt att jag itne var galen!

Rickard sa...

Absolut den var helt absurd, hon var inte här på en vecka då vart den helt plötsligt normal. Jag vet i tusan vad hon gör egentligen men hon kan fan inte använda det på det normala sättet.